20 Kasım 2017 Pazartesi

2016 Mezuniyet Töreni

26 Mayıs 2016 Perşembe 12:41 tarihinde eklendi | 817 defa okundu
Süleyman Demirel Üniversitesi, Atabey Meslek Yüksekokulu 2016 Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

Mezuniyet Törenine Atabey İlçe Kaymakamı Doğan KEMELEK, İlçe Garnizon Komutan Vekili J.Asb.Kd.Bşçv. Oktay BAYRAKTAR, İlçe Belediye Başkanı Tevfik ATASOY, SDÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Atila GÜL, Orman Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Hüseyin FAKİR, Isparta Orman Bölge Müdürü İsmail TÜFEKÇİ, İlçe İdari Amirleri, Orman Genel Müdürlüğü’nün değişik kademelerde personeli, Atabey Meslek Yüksek Okulunun akademik ve idari personeli ile öğrenci ailelerinin katılımı ile Atabey Kapalı Spor salonunda gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne ait Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen Tören Ulu önder Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı ile başladı.

Açılık konuşmasını Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr.Yılmaz ÇATAL’ın açılış konuşması ile başladı. Doç.Dr.Yılmaz ÇATAL Mesleki Eğitimin önemine değinerek Atabey Meslek Yüksek Okulunda donanımlı ve çözüm odaklı eğitim verdiklerini belirtti.

Atabey Belediye Başkanı Tevfik ATASOY 2023 vizyonlarının gerçekleştirilmesinde meslek yüksek okullarının önemli olduğunu değinerek, öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılı olmaları dileğinde bulundu.

Atabey İlçe Kaymakamı Doğan KEMELEK öğrencilere bundan sonraki süreçte başlayacak olan hayatları konusunda tavsiyelerde bulunarak, yollarının açık olmasını diledi.

Tören, mezunlarımız arasından meslek yüksekokulumuz genelinde dereceye giren öğrencilerimize, Protokol üyelerinin başarı belgeleri ile hediyelerini sunması ve Atabey Meslek Yüksekokulu Dönem Birincisi Havva TÜZÜN’ün konuşmalarının ardından misafirlere kabune ve helva ikramı ile son buldu.

Atabey Meslek Yüksek Okulu olarak mezun öğrencilerimize yeni yaşamlarında başarılar dileyerek, yollarının açık olmasını temenni ederiz.

Mezuniyet Töreni Fotografları