2017 Mezuniyet Töreni

17 Mayıs 2017 Çarşamba 17:24 tarihinde eklendi | 865 defa okundu
Süleyman Demirel Üniversitesi, Atabey Meslek Yüksekokulu 2017 Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

Atabey Meslek Yüksek Okulu mezuniyet töreni, ilçe idari amirleri, yüksekokul personeli ve öğrenci ailelerinin katılımı ile Atabey Kapalı Spor salonunda gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne ait kapalı spor salonunda gerçekleşen tören Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr.Yılmaz ÇATAL, açılış konuşmasında mesleki eğitimin önemine değinerek, yüksekolkulda bulunan tüm programlarda donanımlı ve çözüm odaklı eğitim verdiklerini belirtti. Doç.Dr.Yılmaz ÇATALgelecek vizyonlarının gerçekleştirilmesinde meslek yüksekokullarının önemli olduğunu belirterek öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılı olmaları dileğinde bulundu.

Tören, mezunlarımız arasından meslek yüksekokulumuz genelinde dereceye giren öğrencilerimize, Protokol üyelerinin başarı belgeleri ile hediyelerini sunması ve Atabey Meslek Yüksekokulu dönem birincisi Yıldız DEMİRAĞAÇ’ın konuşması ile sona erdi.