Atabey Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Farkındalık Yaratan Projesi:

10 Aralık 2015 Perşembe 16:18 tarihinde eklendi | 995 defa okundu

Atabey Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencilerinin Öğr.Gör. Havva AYDIN önderliğinde hazırlamış olduğu “Gönül Köprüsü” isimli projenin ilk ayağı olan Kapıcak Köyü’ne gıda yardımı tamamlandı. Öğrencilerimizin yüksekokul bünyesinde hazırladıkları kermesten elde edilen gelirin tamamı Kapıcak Köyü’nde ikamet eden ve çoğu yaşlı nüfusu oluşturan toplam 12 aileye gıda yardımı olarak iletildi. Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Yılmaz ÇATAL, bu tür katkıların sürdürülebilirliğinin önemli olduğunu ve yüksekokulumuzun maddi durumu iyi olmayan ve diğer köylerde ikamet eden halkımıza aynı ve benzer projelerle süreklilik arz edeceğini söyledi.

Köy sakinlerinin Atabey Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin ziyareti ile çok mutlu olduklarını, yalnızlıklarını bir nebze de olsa unuttuklarını dile getirmeleri öğrencilerle aralarında duygulu anların yaşanmasına neden oldu. Atabey Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Havva AYDIN, bu tür projelerin geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin arasında dayanışma, paylaşma ve hoşgörü değerlerimizi geliştirdiği ve bu tür etkinliklerin okulumuz bünyesinde devam edeceğini ifade etti.

Fotoğraflar için tıklayınız