Atabey MYO’dan Orman Haftası Etkinliği

26 Mart 2013 Salı 11:58 tarihinde eklendi | 2572 defa okundu

21 - 26 Mart tarihleri arasında düzenlenen Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Atabey Meslek Yüksekokulu Hatıra Ormanı’na Yrd. Doç. Dr. Gökhan AYDIN önderliğinde fidan dikimi gerçekleştirildi.

Atabey Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’nce organize edilen etkinlik, Atabey Kaymakamlığı, Atabey Belediyesi ve Atabey 75. Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu (YİBO)’nun destekleri ile gerçekleştirildi.

Öğrencilerimize doğa bilincinin yerleştirilmesi, doğa sevgisinin oluşturulması ve çevreye olan duyarlılıklarının arttırılmasını amaçlayan etkinliğin her yıl düzenlenmesi ve etkinliğin gelenek haline alması gerektiğini ifade eden Atabey Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Adnan YILDIRIM, dikilen fidanların öğrencilerimizin çevreye olan duyarlılıklarını sembolize edecek bir etkinlik biçimi olduğunu vurguladı.

Fotoğraflar İçin Linke Tıklayınız.