Bilişim ve Kültür Topluluğu'nun açılış töreni ve ilk etkinliği

07 Mart 2013 Perşembe 16:02 tarihinde eklendi | 1415 defa okundu

Bilişim ve Kültür Topluluğu'nun açılış töreni 01.03.2013 Cuma günü okulumuz Konferans Salonu'nda gerçekleştirilmiştir.

Topluluğun akademik danışmanı Öğr.Gör.Gülnihan ÖLMEZ KIYICI açılış konuşmasında öğrenci topluluklarının önemini vurgulayarak topluluk faaliyetlerinin öğrencilere sağladığı faydaları dile getirmiştir.

Daha sonra söz alan topluluk başkanı Abdullah ÖZDEM, topluluğun kuruluş hedefleri ve yapılması planlanan etkinlikler hakkında kısaca bilgi vermiştir.

Topluluğun ilk etkinliği için okulumuza gelen Teknoloji Kulübü Başkan Yardımcısı Senih GENÇGÖNÜL ise Bilişim ve Kültür Topluluğu'nun kısa sürede göstermiş olduğu başarıya dikkat çekmiş, Teknoloji Kulübü'nün çalışmalarına değinmiştir.

Açılış töreninin ardından robot sergisine geçilmiş ve Teknoloji Kulübü üyeleri tarafından robotların tanıtımı yapılarak işleyişi hakkında bilgi verilmiştir.