19 Eylül 2017 Salı

Bütünleme Sınavı Başvuru Duyurusu!

09 Ocak 2014 Perşembe 14:44 tarihinde eklendi | 3586 defa okundu

1- Bir öğrencinin 2013-2014 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı bütünleme sınavına girebilmesi için ilgili derse 2013-2014 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında kayıt yaptırarak dersin arasınavına girmesi ve devam koşullarını yerine getirmiş olması gerekmektedir.

2- 2013-2014 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında eğitim-öğretim planında sadece güz yarıyılında yer alan derslerin bütünleme sınavı yapılacaktır.

3- Final sınavına girmeyen öğrenciler dersin arasınavına girmiş olmak ve devam koşullarını yerine getirmiş olmak kaydıyla bütünleme sınavına girebilirler. Devamsızlıktan kalarak (NA) alınan derslerin bütünleme sınavına girilemez.

4- Başarısız oldukları (FF, FD), koşullu geçtikleri (DD, DC) ve başarılı oldukları (CC ve üstü) derslerin bütünleme sınavına girmek isteyen öğrencilerin 24-25-26 Ocak 2014 tarihleri arasında http://obs.sdu.edu.tr/ adresinden öğrenci numarası ve şifreleriyle giriş yaptıktan sonra Ana Menüden Bütünleme Başvuru sayfasına giriş yapmaları ve bütünleme sınavına girmek istedikleri dersleri eklemeleri gerekmektedir.