19 Kasım 2017 Pazar

"Ekonomik Değerlendirmeler ve Öneriler" konulu konferans verildi. (28.10.2014)

30 Ekim 2014 Perşembe 13:10 tarihinde eklendi | 994 defa okundu

28 Ekim 2014 Salı Günü Ekonomiden Sorumlu Eski Devlet Bakanı Abdullah Aykon DOĞAN tarafından “Ekonomik Değerlendirmeler ve Öneriler” konulu konferans verildi.

Konferansa tüm Akademik, İdari personel ile Öğrenciler ve İlçemizde bulunan Daire Amirleri katıldı.

Doç. Dr. Adnan ÇALIK açılış konuşmasında Yüksekokulumuzda bu tür etkinliklerin devam edeceğini, daima öğrenci odaklı bir eğitim-öğretim sistemi üzerinde durduklarını, Atabey Meslek Yüksekokulu Yerleşkesi’nin adeta bir mesirelik alan olduğunu, eğitim-öğretim gören öğrencilerimizin bu konuda da çok şanslı olduklarını ve bu durumu kendileri için fırsata çevirmeleri gerektiğinden söz etti. Doç. Dr. Adnan ÇALIK, ilerleyen günlerde tekrar Eski Devlet Bakanımızın tecrübelerinden, bilgi birikiminden yararlanmak amacıyla yeni bir konferans verme sözünü de aldı.

Yoğun ilginin gösterildiği konferansta Ekonomiden Sorumlu Eski Devlet Bakanı Sayın Abdullah Aykon DOĞAN yaklaşık bir saatlik konuşmasında ekonomi alanında bilgi paylaşımında bulundu. Konuşmasında “Hayat tasarruf etmektir. Ekonomi bilgi birikimidir. Okul değil, hayat insanı meslek sahibi yapar ama en önemli araç okullardır. Hayatta daima başarılı olanlar incelendiğinde kararlı, değişime açık ve taraf olanlar kazanmıştır. Ekonomik hayatta ticaret zararı, siyasette hayatı taşımaz” diye konuşmasını sürdürdü. Sayın Devlet Bakanı DOĞAN konuşmasının ardından dinleyicilerin sorularına cevap vererek konferansını bitirdi.

Konferans fotografları için tıklayınız.