"Hazreti Peygamberimiz (SAV) ve İnsan İlişkileri" konulu konferans verildi. (12.11.2014)

13 Kasım 2014 Perşembe 16:01 tarihinde eklendi | 1000 defa okundu

Atabey MYO’da 12 Kasım 2014 Çarşamba Günü İlahiyatçı Yazar Bekir SAĞLAM tarafından “Hazreti Peygamberimiz (SAV) ve İnsan İlişkileri” konulu konferans verildi.

Konferansa tüm akademik, idari personel ile öğrenciler ve ilçemizde bulunan daire amirleri Katıldı.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Adnan ÇALIK açılış konuşmasında Yüksekokulumuzda her hafta olduğu etkinliklerimizin devam edeceğini, daima öğrenci odaklı bir eğitim-öğretim sistemi üzerinde durduklarını, eğitim-öğretim gören öğrencilerimizin bu tür konferansların kendileri için fırsat olduğundan söz etti.

Yoğun ilginin gösterildiği konferansta İlahiyatçı Yazar Sayın Bekir SAĞLAM yaklaşık bir saatlik konuşmasında Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammet (S.a.v.) ve İnsan İlişkileri alanında bilgi paylaşımında bulundu. Konuşmasında “Model İnsan Peygamber Efendimiz, Zarif Evrenin Zarif Peygamberi, Bütün Varlıklar Esmaül Hüsna ya Aynalık ederler, Yüzlerimiz Kalplerimizin aynasıdır” diye konuşmasını sürdürdü. Sayın İlahiyatçı Yazar Bekir SAĞLAM konuşmasının ardından katılımcıların sorularına cevap vererek konferansını bitirdi.

Konferans fotografları için tıklayınız.