20 Eylül 2017 Çarşamba

Psikolog H.Hüseyin AKAGÜNDÜZ tarafından “Öfke Kontrolü” konulu konferans verildi. (31.03.2015)

01 Nisan 2015 Çarşamba 11:15 tarihinde eklendi | 719 defa okundu

Atabey MYO’da 31 Mart 2015 Salı Günü Rehberlik Uzmanı Psikolog Hasan Hüseyin AKAGÜNDÜZ tarafından “Öfke Kontrolü ile ilgili” konferans verildi.

Konferansa tüm Akademik, İdari personel ile Öğrenciler ve İlçemizde Bulunan Daire Amirleri Katıldı.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Adnan ÇALIK açılış konuşmasında konusunda uzman arkadaşlar mevsimsel değişimler gibi duygu değişikliği, insani olan duygu ve insani olmayan duygu değişikliği hakkında bilgilendirme yapacaktır. Bu Programdan siz sevgili öğrencilerimizin maksimum fayda sağlayacağınız inancını dile getirdi.

Yoğun ilginin gösterildiği konferansta Rehberlik Uzmanı Psikolog Hasan Hüseyin AKAGÜNDÜZ yaklaşık bir saatlik konuşmasına Öfke birikmiş duygulara denir. Öfkeyi kontrol etmeyi öğrenmek gerekir. Yaşamayı seçiyorsan öfkenizi kontrol edeceksiniz. Konuşmasını “Duygu Patlaması olumlu ise mutlu olumsuz ise mutsuz dur. Öfke pişman olmayı bilmektir. Öfkenin temel kaynağı ailedir. İlgi olmadan saygı olmaz. Öfke ile hayatı bıraktığınız yerden geri dönemezsiniz. Basit öfke kaynakları şelaleye dönüşür. Her olayı sebep sonuç ilişkisine bağlarsanız psikolojiniz bozulur. Öfkelenmek için bahane aramayız.” diye konuşmasını sürdürdü. Sayın Rehberlik Uzmanı Psikolog Hasan Hüseyin AKAGÜNDÜZ, konuşmasının ardından katılımcıların sorularına cevap vererek konferansını bitirdi.