19 Şubat 2017 Pazar

Türkiye'nin Ormanları ve Ormancıları Üzerine Söyleşi

14 Aralık 2016 Çarşamba 11:36 tarihinde eklendi | 265 defa okundu
Orman Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Ahmet TOLUNAY tarafından bir konferans verildi.

Türkiye'nin ormanları ve ormancıları üzerine hatıra ve deneyimlerinin paylaşıldığı konferans, SDÜ Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ahmet TOLUNAY tarafından verildi. Konferansa, Fidan Yetiştiriciliği ve Orman ve Orman Ürünleri Programlarında öğrenim gören öğrenciler katılım sağladı.

Yaklaşık iki saatlik konferansta Türkiye ormanları ve ormancılık işletmeleri hakkında deneyimlerini paylaşan Prof.Dr. Ahmet TOLUNAY, konferans sonunda birinci sınıf öğrencilerine "Ormancılık Politikaları" isimli kitabı hediye etti.

Bu tür etkinliklerin gelenekselleştirilmesi gerekliliğini vurgulayan okul müdürü Doç. Dr. Yılmaz ÇATAL, özellikle meslek yüksekokullarında öğrenim gören öğrencilerimizin mesleki deneyimlerden fayda sağlamalarının önemli olduğunu söyledi.