19 Eylül 2017 Salı

Yangın Söndürme Eğitimi

18 Aralık 2014 Perşembe 15:02 tarihinde eklendi | 758 defa okundu

Süleyman Demirel Üniversitesi Atabey MYO’da Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından Üniversitemiz personeline “Yangın Slayt Eğitimi ve Tatbikatı, Birey ve Aileler için Afet Bilinci Eğitimi ve Katılım Sonunda Katılımcılara Temel Afet Bilinci Anketi” Yaptırıldı.

Atabey MYO Konferans salonunda gerçekleştirilen eğitimde ilk olarak söz alan Yüksekokul Müdürü Doç.Dr.Adnan ÇALIK, Yangın ve deprem gibi doğal afetlerin tatbikatının önemli olduğunu ve faydalı olacağına inandığı etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmasına Atatürk’ün “Felaket başa gelmeden evvel önleyici tedbirler düşünmek lazımdır, geldikten sonra dövünmenin faydası yoktur” sözüyle başlayan İtfaiye Amiri Mustafa Balcı, yangına, yangın esnasında yapılması gerekenler ve yangın materyalleri ile ilgili bilgiler verdi.

Daha sonra katılımcılara uygulamalı yangın tatbikatı sunuldu.