Yeni Gelen Öğrencilerimize Oryantasyon Sunumu (11.11.2015)

12 Kasım 2015 Perşembe 15:14 tarihinde eklendi | 664 defa okundu

Atabey MYO’da 11 Kasım 2015 Çarşamba saat 13:00 de Yüksekokulumuz öğrenci temsilcisi Mehmet BULUT’un sorumluluğunda gerçekleştirilen seminerde, “2015 – 2016 Eğitim – Öğretim yılı Lisans ve Önlisans Sınav Yönetmeliği ile Dikey Geçiş Sınavı ile mevcut programlardan tercih yapabilecekleri programlar hakkında ” bilgilendirme yapıldı, ardından öğrenci moral etkinliği adı altında öğrencilerimizin hazırlamış olduğu müzikli eğlence programı gerçekleştirildi.

Konferansa tüm Akademik ve İdari personel ile Öğrenciler Katıldı.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Yılmaz ÇATAL açılış konuşmasında 17 Ekim 2015 tarihi itibariyle göreve başladığını belirtti. Öncelikle Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını vatanı ve milleti adına yaptığı büyük işler için şükranla andığını söyledi. Süleyman Demirel Üniversitesi Atabey Meslek Yüksekokulu faaliyet konuları, Sosyal aktiviteler ve eğitim – öğretim konusunda en kurumsallaşmış MYO olduğunu söyledi. Amacımız Sanayi, ticari ve hizmet sektörlerinin rekabet güçlerini arttıracak yönde nitelikli insan gücü yetiştirmek olduğunu belirtti.

Yoğun ilginin gösterildiği konferansta Öğretim Görevlisi Mustafa ŞİRİKÇİ Ön Lisans ve Lisans Eğitim - Öğretim Yönetmeliği ile öğrenci bilgi Sistemi (OBS) kullanımı hakkında bilgi verdi. Konuşmasında http://atabeymyo.sdu.edu.tr/ web sayfasını kullanarak

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı için;
2015-2016 Akademik Takvim, Staj Tarihleri, Ders Programı ve Sınav Programı ile doküman arşivinden yararlanarak işlerini kolaylıkla hallede bileceklerini söyledi.

Harf notları ve katsayıları ile not ortalamaları hakkında bilgi veren Öğr.Gör.Mustafa ŞİRİKÇİ daha sonra öğrencilerimizin en çok ilgisini çeken Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile yüksekokulumuzdaki mevcut programların hangi lisans programlarını tercih edebilecekleri hakkında detaylı bilgiler vererek konuşmasını sürdürdü.

Konferansın ardından öğrencilerimizle tanışma, kaynaşmak ve moral etkinliği adı altında öğrencilerimizin hazırlamış olduğu müzikli eğlence programı ile devam edildi.

Etkinlik Fotoğrafları için tıklayınız.