20 Eylül 2017 Çarşamba

Muh. ve Vergi Uygulamaları Progr.

MUHASEBE VE VERGİ

MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI

MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI (1. ÖĞRETİM)

PROGRAM HAKKINDA

İşletmelerin muhasebe bölümleri ile kamu kurum ve kuruluşlarının muhasebe servisinde sorumluluk üstlenebilecek ve/veya yasal şartları sağladıktan sonra kendi adına iş yeri açıp çalıştırabilecek nitelikli ara insan gücü yetiştirmeyi amaçlayan dört yarıyıllık bir yükseköğretim programıdır.

Muhasebe Meslek elemanı, Bir işyerine bağlı veya kendi adına serbest muhasebecilik mesleği icra eden veya kamu kurum ve kuruluşlarının muhasebe yönetimine katkı veren kişidir. Yüksek Okulumuzun Muhasebe ve vergi uygulamaları programından mezun olan öğrencilerimiz; özel şirketlerin muhasebe servislerinde ve muhasebe bürolarında rahatlıkla iş imkanı bulabilmektedirler. Ayrıca, bu bölüm mezunlarına açılan kadrolar çerçevesinde kamu kurum ve kuruluşlarında istihdamimkanı sağlanmaktadır.